Ρακοσυλλέκτης δολοφονήθηκε από πρώην αστυνομικό και δημοτικό υπάλληλο στους Αγίους Θεοδώρους

693

Ένας 50χρόνος πρώην αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Ιλίου και ένας 46χρόνος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Περιστερίου, απήγαγαν τον άτυχο 81χρόνο ρακοσυλλέκτη από τον σπίτι του στα Σπάτα, καθώς είχαν μάθει από κάποιον πληροφοριοδότη ότι δήθεν κατείχε και έκρυβε το ποσό τον 300.000 ευρώ.

Μετέφεραν τον ρακοσυλλέκτη στο εξοχικό του δημοτικού υπάλληλου που βρίσκετε επί της οδόυ Πτολεμαΐδος στην περιοχή Μασιάρη στους Αγίους Θεοδώρους, όπου τον ακινητοποίησαν με χειροπέδες και το βασάνισαν χτυπώντας τον για να τους μαρτυρήσει που έκρυβε τα λεφτά.

Ο ηλικιωμένος δεν άντεξε τα βασανιστήρια και άφησε την τελευταία του πνοή. Οι δύο δράστες εγκατέλειψαν το άτυχο σώμα του στο πάτωμα και ξανα γύρισαν στο σπίτι του ρακοσυλλέκτη για να ψάξουν μόνοι τους για τα χρήμματα. Για κακή τους τύχη όμως μια γειτόνισσα του θύμματος τους είδε και ενημέρωσε την αστυνομία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Σπάτων μέτεβησαν, στο σπίτι του ηλικιωμένου και εντόπισαν τους δύο δράστες στην αυλή όπου προσπαθούσαν να κρυφτούν και τους συνέλαβαν.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY