Πιθανά υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ο Πέτρος Τατούλης

911
petros-tatoulis-proedros-neas-dhmokratias

Με γραπτή του δήλωση ο περιφεριεάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, δηλώνει παρόν στις εξελίξεις της Νέα Δημοκρατία και στην εκλογή νέου προέδρου του κεντρο δεξιού κόμματος.

Χαρακτηριστικά υπογραμμίαζει πως, «ο μεγάλος χώρος της πατριωτικής, δημοκρατικής και δημιουργικής παράταξης δεν κατάφερε να πείσει και κυρίως δεν κατάφερε να παρουσιάσει πειστική πρόταση. Οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ανάταξη του, προτάσσοντας πάντοτε το συμφέρον της χώρας και το καλύτερο αύριο των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή».

Επιπλέον, ο περιφερειάρχης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος αναφέρει ότι, «το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει και αποτελεί μια ιστορική απόφαση, την οποία ο πρωθυπουργός οφείλει να αξιοποιήσει στην κατεύθυνση που ο ίδιος έχει προσδιορίσει. Ως μοχλό πίεσης δηλαδή, για μια καλύτερη συνολική συμφωνία που θα εξασφαλίζει επόμενη ημέρα για την χώρα αυστηρά εντός του ευρωπαϊκού οικοδομήματος».

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY