Όμιλος Ραψωματιώτης: “Η ανακύκλωση στην Κορινθία μειώνεται, τα σκουπίδια πηγαίνουν στους ΧΑΔΑ”

999

Φανερά προβληματισμένος ο γνωστός επιχειρηματίας στην διαχείριση των απορριμμάτων, Δημήτρης Ραψωματιώτης, για τα ποσοστά της ανακύκλωσης και για τα σκουπίδια στην Κορινθία που συνεχίζουν να πηγαίνουν στους ΧΑΔΑ.

“Η πρότασή μας είναι και ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αλλά και οικονομικότερη”, όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπο του Ομίλου Ραψωματιώτη, παρ’ όλα αυτά οι αποφάσεις και συνεργασίες δεν έρχονται για τους Δήμους της Κορινθίας.

Είναι σημαντικό εδώ να προσθέσουμε ότι όλοι οι ΧΑΔΑ έπρεπε να έχουν κλείσει από τις 31 Μαρτίου 2015, όμως η Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσε παράταση.

Άλλα με την ολοκληρωμένη διαχείριση από το ΣΔΙΤ της περιφέρειας να μην προχωράει (τουλάχιστον άμεσα ή και ποτέ κατά τα λεγόμενα του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη) και με τα πρόστιμα για τους ΧΑΔΑ να είναι καθημερινά, η Περιφέρεια ή από μόνη τους οι Δήμοι πρέπει να πάρουν μια απόφαση για το τι θα κάνουν τα σκουπίδια τους, άμεσα μάλιστα καθώς ήδη έχουμε μπει σε περίοδο καλοκαιριού και κανείς μας δεν θέλει να δει φαινόμενα σαν αυτά της Ερμιόνης και της Τρίπολης στην Κορινθία.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY