Έγκλημα πάθους σε ΚΕΠ της Λακωνίας

954

Ένας μονόπλευρος έρωτας φάνηκε να ήταν η αιτία αυτού του συμβάντος. Ο 82χρονος φαίνεται να μην άντεξε την απόρριψη της 42χρονης χήρας και αυτό στάθηκε ως αιτία να τη πυροβολήσει όχι μια, ούτε δύο αλλά τρεις φορές εξ επαφής!

Ο 82χρονος είχε εκφράσει και στο παρελθόν τα αισθήματα του προς τη 42χρονη χωρίς όμως καμία ανταπόκριση.

Το συμβάν πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στα ΚΕΠ στο Γεράκι Λακωνίας όταν η 42χρονη χήρα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, εργαζόταν. Εκείνη την ώρα στη δημόσια υπηρεσία βρισκόταν άλλη μια υπάλληλος και ένας ακόμα άντρας. Ο 82χρονος ζήλεψε εκείνον τον άντρα πιστεύοντας ότι ήθελε κάτι παραπάνω από την 42χρονη χήρα. Εκείνη προσπαθούσε να τον ηρεμήσει ζητώντας του ευγενικά να βγει από το κτίριο. Εκείνος άρχισε να βωμολοχεί μέχρι που για άγνωστο λόγο έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε την υπάλληλο.

Στο άκουσμα των πυροβολισμών 2 κάτοικοι που βρίσκονταν κοντά στο σημείο ακινητοποίησαν τον δράστη και κάλεσαν την αστυνομία όπου και τον συνέλαβε.

Αρχικά η 42χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γερακίου για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια όμως κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Εν το μεταξύ ο δράστης βρίσκεται στο τμήμα για να δώσει κατάθεση, ενώ στη περιοχή μετέβει Εισαγγελέας προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY